Dagopvang, Peuterspeelzaal, BSO 

Voor elke situatie een contractvorm

Kinderopvang Onder de Pannen is een flexibele kinderopvang. Wij proberen voor iedereen een contractvorm te vinden die het beste past bij de persoonlijke situatie. Hieronder vind je alle contractmogelijkheden.  

Peuterspeelzaal áltijd een 40 weken contract

Peuters gaan alleen naar de Peuterspeelzaal gedurende schoolweken. Tijdens schoolvakanties zijn onze peuterspeelzalen Hummelhonk en Ducky Duck gesloten. Voor onze Peuterspeelzaal geldt daarom het 40 weken contract. Hieronder vind je daar meer informatie over.

Kinderopvangtoeslag voor elke vorm van opvang

Voor alle hieronder genoemde vormen van opvang van je kind kun je kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Heb je géén recht op kinderopvangtoeslag? Neem dan contact op met gemeente Vught voor een inkomensafhankelijke bijdrage óf bel voor advies met ons kantoor.

Mocht je er nou niet uitkomen of nog vragen hebben over onze mogelijkheden, bel of mail ons dan. Wij helpen je graag verder.

52 weken contract

Je kind wordt het hele jaar door bij ons opvangen. Je betaalt daarom voor 52 weken. Dagen waarop je kind niet komt (door vakantie bijvoorbeeld), mag je ruilen. Dit ruilen gebeurt onder bepaalde voorwaarden. Enkele van deze voorwaarden zijn,  dat het ruilen binnen max. 2 weken plaatsvindt en dat het minimaal 1 week van te voren wordt aangevraagd via ons ouderportaal of via de mail.

48 weken contract

Bij deze contractvorm komt je kind 48 weken per jaar bij ons. Je betaalt ook voor 48 weken, verspreid over 12 maanden. Je kind komt 4 weken per jaar niet.  Voor deze weken betaal je dus ook niet. Wel vragen we je om zo snel mogelijk aan te geven welke weken je kind(eren) niet komen.

Let op:  Hierbij vervalt de ruildagenregeling. Je mag je dagen alleen ruilen wanneer deze 2 weken voor of 2 weken na desbetreffende datum vallen en er plaats is op de opvang.

40 weken contract

Als je in de vakanties prima zelf voor je kind kunt zorgen. Waarom zou je dan betalen voor opvang die je niet afneemt? Precies. Ons 40 weken contract sluit in dit geval perfect aan bij je wensen. Je kind komt 12 weken per jaar niet en je betaalt voor 40 weken verspreid over 12 maanden.

Let op: Bij dit contract komt je kind niet tijdens alle schoolvakantieweken. (Wij houden dezelfde schoolvakanties aan als de basisscholen in Vught).

 

Voor dagopvang en BSO geldt dezelfde aangepaste ruildagen-regeling als bij het 48 weken contract.

Voor Peuterwerk is ruilen van dagen niet mogelijk.

Flexibel contract

Het flexibel contract is zeer handig voor mensen die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de zorg. Je werkt dan vaak met afwisselende roosters, waardoor het niet makkelijk is om een vaste dag opvang af te nemen. Wij hebben hiervoor de oplossing! Zo gauw je je rooster hebt, vraag je dagen aan in ons digitale systeem IROSA. Wij plannen dit dan in. Zo kan het dus voorkomen dat jullie kind de ene week 2 dagen komt, en de andere week bijvoorbeeld 3 dagen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een week overslaan. Met dit contract betaal je alleen de dagen die je afneemt. 

Je kunt tot een week van tevoren kosteloos annuleren

BSO - Incidentele opvang

Voor de BSO kun je ook kiezen voor incidentele opvang. Dit is ideaal voor ouders die alleen af en toe opvang nodig hebben en niet op vaste dagen.

BSO - Vakantie opvang

Voor de BSO kun je ook kiezen voor vakantie opvang. Dit is ideaal voor ouders die alleen opvang nodig hebben tijdens vakanties. 

Vakantiedagen 

Bij de vaststelling van de vakantieweken kijken wij in alle gevallen naar de vakantie-indeling in regio zuid.