Ducky Duck peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal Ducky Duck biedt een veilige en stimulerende speelomgeving waar je peuter zich naar hartenlust kan ontwikkelen. Wij hebben een gezellige speelzaal met verschillende speelhoeken. Er is binnen ruimte genoeg om met allerlei materialen te experimenteren en fijn met elkaar te spelen. Bij het buitenspelen vermaken de peuters zich op een grote speelplaats. Er is volop ruimte om te fietsen, ballen en stoepkrijten. Dus als het even kan gaan we met zijn allen heerlijk naar buiten. 

Gezellig dagprogramma

Het dagprogramma is opgebouwd volgens een vaste structuur. Dit geeft de kinderen een vertrouwd en veilig gevoel. Natuurlijk is er binnen deze structuur voldoende ruimte voor extra en gezellige activiteiten, zoals: het vieren van je verjaardag, een bezoek aan de bibliotheek of de komst van een voorleesmoeder.

 

Pedagogisch peuterleidsters Ducky Duck:

  • Annemarie 

  • Ninie

 

Annemarie en Ninie zijn leidsters van Stichting Peuterspeelzalen Vught. Wij zijn heel erg blij dat zij per 1 januari 2021 hun werk met en voor de peuters via onze organisatie willen voortzetten!

Onze vestiging

Ducky Duck is gevestigd in openbare basisschool de Lichtstraat aan de Brabantlaan in Vught. Wil je meer weten over onze locatie of eens praten met een van de pedagogisch peuterleidsters? Bel dan 06 451 67 291. Wij staan open voor alle vragen.

Openingstijden / brengen-halen

Per 1 januari 2021 valt peuter-
speelzaal Ducky Duck  onder de
verantwoordelijkheid van Onder de
Pannen. De breng- en haaltijden van
deze locatie blijven vooralsnog gelijk
aan de breng- en haaltijden van de Stichting
Peuterspeelzalen Vught.

Ducky Duck (in obs de Lichtstraat):
Openingstijden: 08.30-12.00 uur
maandagochtend – woensdagochtend
maandagochtend – vrijdagochtend
woensdagochtend- vrijdagochtend