top of page

Wat leuk dat jullie kiezen voor Kinderopvang Onder de Pannen!

Inschrijven kan via onderstaande link: 


 
 

Wanneer definitief

Na overmaking van het inschrijfgeld van € 15,- euro op rekeningnummer NL54INGB0005264208, ontvang je binnen twee weken een bevestiging van inschrijving per e-mail of de post. Uiterlijk een maand voor de gewenste plaatsingsdatum nemen we contact met je op over de plaatsingsmogelijkheden. Is er geen directe plaatsing mogelijk dan hoor je dit natuurlijk zo snel mogelijk.
 

Je kind uitschrijven/ contract opzeggen

Er geldt bij alle vormen van opvang die door Kinderopvang Onder de Pannen geboden worden een opzegtermijn van 1 maand. Dit geldt zowel voor volledige beëindiging van het contract, als voor het opzeggen van 1 of meerdere dagen binnen uw contract.
Opzeggen dient schriftelijk te gebeuren. Doe je dit later, dan zijn wij genoodzaakt het maandbedrag naar rato en vanaf de overeengekomen ingangsdatum te incasseren (zie algemeen beleid).  

Kinderopvangtoeslag voor elke vorm van opvang

Voor alle vormen van opvang van je kind kun je kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Heb je géén recht op kinderopvangtoeslag? Neem dan contact op met gemeente Vught voor een inkomensafhankelijke bijdrage óf bel voor advies met ons kantoor: 06 10 18 10 30.

           Enthousiast

           over onze

           aanpak?

          Breng je kind

         bij ons Onder

       de Pannen.

En schrijf het nu in!

bottom of page