top of page

Vast team

Veiligheid en vertrouwen vinden wij als kinderopvang erg belangrijk. Daarom werken wij zoveel mogelijk met een vast team.

 

Er is altijd een bekend gezicht op de groep, waardoor je kind met een fijn gevoel komt spelen. Je gaat als ouder/verzorger met een gerust hart naar je werk.

Hieronder stellen wij ons graag aan je voor. Heb je nog vragen? Bel dan met Rob en maak een afspraak. We vertellen heel graag over onze passie voor en visie op goede dagopvang, peuterwerk, voorschoolse- en naschoolse opvang.

Rob
Rob.JPG

Hallo allemaal,

Mijn naam is Rob. Samen met mijn vrouw Susanne en onze (pleeg)kinderen woon ik in Vught. Ik ben de eigenaar van Kinderopvang Onder de Pannen. 

Enkele jaren geleden heb ik vanuit de ijzerhandel de overstap gemaakt naar de kinderopvang die gerund werd door mijn vrouw. Zij heeft ondertussen een nieuwe uitdaging gevonden en ik heb het stokje van haar overgenomen. 

Samen met mijn team dragen wij graag de zorg voor uw kind. 

Mocht u vragen hebben, mijn deur staat altijd open!. 

Chantal
chantal.JPG

Even voorstellen,

Mijn naam is Chantal. Samen met mijn man en onze zoon woon ik in Schijndel. In 2009 ben ik als stagiaire begonnen met mijn stage bij kinderopvang Onder de Pannen.

Na een lange tijd met heel veel plezier en passie op de groep te hebben gewerkt, kreeg ik de kans om me bij Onder de Pannen verder te ontwikkelen als pedagogisch coach, beleidsmedewerker en leidinggevende.

Met heel veel trots mag ik me sinds 2021 voorstellen als manager.

Kinderopvang Onder de Pannen zit in mijn hart en de kinderen staan bij mij op nummer 1. Ik voel me betrokken bij ouders en ons mooie Team.

Mijn deur staat altijd open!  

Pascal
pascal.JPG

Hallo allemaal,

Graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben Pascal Leeuwenstijn en ik woon in Haaren.

 

Sinds 2009 ben ik een vast gezicht bij kinderopvang Onder de pannen. Het verzorgen en helpen ontwikkelen van kinderen is altijd mijn passie geweest. Na 10 jaar op de groep te hebben gestaan heb ik de kans om me verder te ontwikkelen tot planner en assistent leidinggevende met beide handen aangegrepen. De ervaringen die ik op de groep heb opgedaan maken dat ik mijn nieuwe werkzaamheden met veel betrokkenheid uit kan voeren, dit doe ik dan ook met veel liefde en plezier.

Joscha
Joscha1.JPG

Hallo allemaal,

Ik ben Joscha en samen met mijn man Wilbert, onze zoon Fabian (2006) en onze dochter Imme (2007) woon ik in Boxtel.
Sinds februari 2020 werk ik met veel plezier bij Onder de Pannen als administratief medewerker.
Het persoonlijk contact met ouders en een team van betrokken collega's zorgen voor een fijne werksfeer.
Op maandag en donderdag vind je me op kantoor waar ik me bezig houd met allerlei administratieve taken.
Dus heb je een vraag over het aanmelden, je factuur, je contract, of een andere vraag. Stel ze gerust per mail of telefoon. Wij staan klaar om ze te beantwoorden.

Margo
Margo.JPG

Hallo allemaal,

 

Ik ben Margo, woon in Vlijmen samen met mijn man en kindjes Jula & Sam.  

Al vanaf september 2009 ben ik werkzaam bij kinderopvang Onder de Pannen, waar ik al heel wat jaar met alle liefde & plezier voor alle lieve kindjes zorg.

Geen dag is hetzelfde, en geen één dag is saai! Die blije snoetjes maken je dag zoveel leuker!

Suzan
Suzan.JPG

Lieve ouders/verzorgers,

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Suzan Vos-Gibbon. Samen met mijn man en 2 dochters Mila(2012) en Nynthe(2019)

wonen wij in Sint-Michielsgestel.

 

In 2010 ben ik als BBL-er bij onder de pannen begonnen. Dit beviel zo goed dat ik na mijn opleiding ben blijven werken op de babygroep. Hier werk ik nog steeds met super veel plezier en geniet ik volop van alle eerste mijlpalen die wij mogen meemaken.

In 2022 kreeg ik een mooie nieuwe uitdaging om te gaan werken op de babygroep het avonturenbos (locatie OBS De Piramide). We gaan er een mooie, gezellige en leerzame tijd van maken vol avonturen.

Melissa
Melissa.JPG

Hoi allemaal, 

Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Melissa Mols.  Ik heb mijn hele leven in Vught gewoond, totdat mijn vriend en ik in september 2013 hebben besloten een huis te kopen in zijn woonplaats Gemonde. In November 2020 zijn we de trotse ouders geworden van een zoon. 

In februari 2011 ben ik met superveel plezier stage komen lopen bij ‘Onder de Pannen’. Door deze stage heb ik de kans gekregen hier te komen werken.

Daarna heb ik begin 2018 het diploma GPM4 behaald.

Samen met Suzan ben ik specialist babygebaren, dit houdt in dat ik voor collega's en ouders cursussen mag aanbieden op het gebied van kind- en babygebaren.


Voor vragen mogen jullie altijd naar mij toe komen.

 

Hopelijk tot snel.

Evelien
Remy
evelien.JPG

Hallo,

Ik ben Evelien Pijnenburg en ik ben geboren, getogen en woonachtig in Vught en samen met mijn man Hans de trotse mama van Teun en Kiki.

 

In 2012 heb ik mijn BBL-opleiding (werken en leren) Pedagogisch Werk Kinderopvang afgerond. Daarna ben ik aan het werk gegaan als gastouder bij gezinnen aan huis. Dit werk heb ik 3,5 jaar met veel plezier gedaan. Naast mijn werk als gastouder ben ik in september 2014 begonnen met de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

 

Ik vind het heerlijk om weer aan het werk te gaan in de kinderopvang, waar mijn hart ligt. Ik geniet ervan om met alle kindjes en collega’s  een fijne en veilige omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen.

Hoi allemaal,

Ik ben Remy van de Snepscheut, ik woon samen met mijn vriendin Esmee en dochter Puck (september 2009) in Vught.

 

Een aantal jaren geleden ben ik al werkzaam geweest in de kinderopvang. Na een aantal jaar pauze heb ik besloten dat ik het werken met kinderen niet kon missen en wilde ik graag weer werken in de kinderopvang.

Ik ben een enthousiaste en energieke jongen en hoop weer een hoop kinderen blij te kunnen maken op de BSO. Samen dingen leren en ondernemen zodat we er met zijn alle een mooie tijd van kunnen maken. Hopelijk tot snel!

 

Groetjes Remy

Remi.JPG
Jaimy
Jaimy.JPG

Hallo allemaal, 


Graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Jaimy Gerbrands - Vink en woonachtig in Vught samen met mijn man en onze kinderen Fez en Isa.

 

Sinds 2013 ben ik werkzaam in de kinderopvang. In mei 2019 ben ik het team van Onder de Pannen komen versterken. 

Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust! 

Dian
Tessa
DSC_0086.JPG

Hallo, graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben Dian hamers, getrouwd met Toine en samen hebben wij 3 volwassen dochters, en ook 4 prachtige kleinkinderen.

Ik werk ondertussen ruim 17 jaar in de kinderopvang en vind het nog altijd geweldig om met die kleintjes bezig te zijn en te zien hoe ze zich ontwikkelen.

 

Omdat ik zelf ook kinderen heb kan ik me heel goed voorstellen hoe belangrijk het is dat je je kindje met een goed gevoel achterlaat, het is tenslotte je kostbaarste bezit.

Hoi allemaal,

 

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Tessa Kapteijns en ik  woon in Drunen.

 

Van jongs af aan wist ik dat ik iets met kinderen wilde gaan doen. Daarom ben ik de PABO gaan doen. Daar ben ik in 2017 aan afgestudeerd.

Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, begon het te kriebelen om iets anders te gaan doen. Daarom ben ik in december 2018 bij Onder de Pannen gaan werken.

Voor vragen mogen jullie altijd naar mij toe komen!
 

Tessa.JPG
Janneke
DSC_0141 (2).JPG

Hallo allemaal!

 

Ik ben Janneke Spoor en woon in Vught samen met mijn vriend en 3 kinderen Saar, Roos en Guus.

 

Mijn PW4 diploma behaalde ik in 2011 en sinds 2017 ben ik een van de vaste gezichten op BSO de Boomhut van Onder de Pannen.

 

Ik geniet dagelijks van alle gezellige gesprekjes, dikke knuffels, activiteiten en alle andere leuke dingen die ik meemaak met de kinderen. Creatief bezig zijn zit in mijn bloed en ook van lekker buiten mee ravotten of een potje stoeien ben ik niet vies. Elke dag proberen we er een feestje van te maken!

 

Als er vragen zijn, stel ze me gerust!

Rosalie
Rosalie.JPG

Hallo ,

 

Mijn naam is Rosalie Mauri en ik 

woon in Vught, samen met onze dochters Laura en Anne en mijn man Stefan.

 

Na ruim 17 jaar voor een grote landelijke kinderopvangorganisatie gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe kleinschalige  uitdaging. Ik vond deze bij het team van Onder de Pannen en ben erg blij dat ik hen mocht komen versterken.

Naast het werken in de kinderopvang / BSO heb ik nog een grote hobby en dat is het schminken en vermaken van kinderen op feesten en partijen.

Ayse
Ayse.JPG

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ayse en ik woon in 's-Hertogenbosch.


Ik heb de opleiding Pedagogisch Medewerker 3 gevolgd en in 2015 succesvol mijn diploma behaald. Vervolgens ben ik gestart met de opleiding Pedagogisch Medewerker 4. Tijdens mijn opleiding mocht ik stage lopen bij de Kinderopvang Onder de Pannen. Hier heb ik veel mogen leren en veel ervaring opgedaan.

Begin juni 2017 ben ik ook afgestudeerd voor de opleiding Pedagogisch Medewerker 4.


Ik werk 3 a 4 dagen per week bij de babygroepen.

Olga
Olga1.JPG

Ik wil me even voorstellen. Ik ben Olga Boorsma. Ik woon samen met mijn man en mijn kinderen, Lars en Lotte, in Vught. 

Ik ben van beroep leerkracht in het basisonderwijs en na een tijdje pauze begon het toch weer te kriebelen om met kinderen te gaan werken. Ik heb nu mijn uitdaging gevonden op de bso bij Onder de Pannen. 

Ik werk als pm'er en coördinator op dinsdag en donderdag op de bso in basisschool de Springplank met ontzettend veel plezier. 

Wat ik wil is dat de kinderen een super fijne tijd hebben op de bso en waar ze in een veilige en uitdagende omgeving, waar aandacht is voor elk kind, zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen, leren, ondernemen en uitgedaagd worden. En natuurlijk kunnen ontspannen na een schooldag. 

Verder vind ik een open en eerlijke  communicatie met ouders erg belangrijk. En wil ik er ook voor jullie zijn, zodat jullie met een  vertrouwd gevoel jullie kinderen bij ons brengen. 

Dit is waar ik voor sta en ik ga daar voor de volle 100% voor!!! 

Heb je vragen of wil je iets weten, kom dan gerust naar me toe. 

Hildred
Hildred juli 2022.jpg

Mijn naam is Hildred. Samen met mijn man, 2 zonen en 1 dochter woon ik in Rosmalen. 

Ik heb 14 jaar op kantoor gewerkt bij een groot energiebedrijf. Na onze verhuizing naar Rosmalen ben ik een tijd thuis geweest en heb ik erg genoten van de ontwikkeling en het groter worden van mijn kinderen. Daarnaast heb ik 5 jaar als vrijwilliger gewerkt bij Humanitas als opvoedondersteuner bij gezinnen en heb ik 2 jaar gewerkt bij de tso op een basisschool via een andere opvangorganisatie. 

Ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind weer anders is en te ontdekken wat het kind nodig heeft om zich veilig te voelen, waardoor het kan groeien/leren. Mijn uitdaging is hoe ik als pedagogisch medewerker hierop aan kan sluiten en hoe ik ze een stukje verder kan helpen in hun ontwikkeling. Daarom heb ik ervoor gekozen mijn werk ervan te maken en ben in 2020 gestart met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Mijn stage heb ik bij Onder de Pannen kunnen doen. Inmiddels heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald en werk ik als peuterleidster op de groep Ducky Duck (bs school De lichtstraat), wat ik met veel enthousiasme doe.

 

In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek en houd ik van een stevige wandeling. Verder word ik erg blij van mijn wekelijkse Zumba dansles.

Marissa
Marissa.JPG

Hoi ouders en verzorgers,

Ik ben Marissa en ik woon samen met mijn man Bowie en onze prachtige zoon Dean (augustus 2020) in Den Bosch. In juli 2017 heb ik met trots mijn HBO diploma Sociaal Pedagogisch Hulpverlening in ontvangst genomen. In 2013 was ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker.

 

Naast mijn stage-ervaringen in de kinderopvang wilde ik graag ervaring op doen met jonge kinderen en gezinnen die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben in onder andere de opvoeding.

 

Ik ben blij dat ik na mijn afstuderen bij ‘Onder de Pannen’ mijn passie kan volgen: werken met kinderen. 

Als er vragen zijn stel ze gerust en graag tot ziens! 

Chaima
Chaima.JPG

Hallo allemaal,


Graag wil ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Chaima Bouras en kom uit Boxtel.

In 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding SPW 4. Daarvoor heb ik het diploma SPW3 behaald en heb ik stage mogen lopen bij Onder de Pannen.

Sinds het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam bij Onder de pannen. Ik kijk er naar uit om er samen met de kinderen een leuke tijd van te maken.

Birgitte
Birgitte.jpg

Hallo allemaal,

Mijn naam is Birgitte Sijsenaar - Wesly. Samen met mijn man en dochter Linde (nov 2019) woon ik in Sint-Michielsgestel.
Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest als gastouder aan huis, vind ik het leuk weer terug op de groep te staan. Het mooiste vind ik de kinderen in hun eigen tempo zien groeien en bloeien in hun ontwikkeling.

Naast het werken op de groep run ik met veel plezier mijn bedrijf in (slaap)ondersteuning met essentiële oliën en (kinder)accessoires. 

Tamara2.JPG
Tamara

Hallo allemaal,  

 

Ik ben Tamara Caarls  26 jaar en woonachtig in vught. 
Ik werk al een aantal jaar als educatief medewerker dans en theater en geef ik dans en musical lessen aan kinderen van 2 tot 21 jaar. Ondanks dat ik hier nog steeds veel plezier aan beleef, besloot ik me om te scholen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden.  

Vanaf april 2020 werk ik met veel plezier bij 'Onder de pannen'. Ik kijk er elke dag naar uit om samen met mijn collega's een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin uw kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. 

Marcella
image2.jpeg

Beste ouders/verzorgers,

 
Mijn naam is Marcella Beukman. Ik ben 24 jaar oud en kom uit Oisterwijk. Sinds vorig jaar woon ik samen met mijn vriend in       ‘s-Hertogenbosch. 

In Juni 2016 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerkster kinderopvang niveau 4 behaald. Ik werk nu ruim drie jaar met heel veel plezier in de kinderopvang. Ik heb zowel als gastouder aan huis én als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang gewerkt.

 

Ik vind het super leuk om met kinderen te werken. Ik vind het mooi om kinderen te stimuleren zich sociaal-emotioneel, lichamelijk en cognitief te ontwikkelen en daarbij te kijken naar de unieke eigenschappen en talenten van kinderen.

Ik kijk er naar uit om met u(w) kind(eren) een gezellige en leerzame tijd van te maken. Tot ziens bij onder de pannen!
 

Hoi allemaal,

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Dirkje van Diessen – de Lange en ik woon in Sint- Michielsgestel.

Mijn man en ik vormen samen met onze 3 pleegkinderen een bijzonder mooi gezin.  “Het maakt ons niet uit wat we van elkaar zijn, we weten dat we er altijd voor elkaar zullen zijn."

                                                  

In 1986 heb ik mijn diploma pedagogische medewerkster behaald. Daarna heb ik in de gehandicaptenzorg en ongeveer 20 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt.

Naast mijn werk heb ik verschillenden  hobby’s zoals, Tuinieren, lezen, wandelen, allerlei opleidingen doen die ik leuk vind zoals kruidengeneeskunde, allerlei massage cursussen .

Heb je nog vragen of wil je iets weten, kom dan gerust naar me toe.

Dirkje
Dirkje van Diessen .jpg
Lysanne

Hallo allemaal,

Ik ben Lysanne IJpelaar, ik ben geboren op 30 oktober 1996 en woonachtig in Haaren.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport en leuke dingen doen met vrienden. Ik geef daarnaast boks les aan volwassenen en boks zelf ook. Ik doe regelmatig mee aan amateurwedstrijden.

Ik heb mijn opleidingen pedagogisch medewerker niveau 3 en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 beiden behaald. Daarnaast ook enige cursussen gedaan m.b.t. baby’s en peuters. Ik heb veel ervaring in de kinderopvang.

Bij Onder de pannen heerst een gezellige en collegiale sfeer., het is erg fijn hier te mogen werken.

Wat ik erg belangrijk vind is dat ouders en kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij ons. Het is belangrijk dat ouders en ook de kinderen tevreden zijn en dat de ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan.

Een goede communicatie hebben met de kinderen en ouders vind ik erg fijn, zodat zij zich gehoord voelen. Het is natuurlijk hun kind wat jij voor een deel opvoedt en daarom is het belangrijk dat het kind in goede handen is.

Ik vind dat ieder kind zich mag en moet kunnen ontwikkelen op zijn/haar eigen manier en niveau. Niet ieder kind is hetzelfde. Elk kind is uniek en ontwikkelt zich naar zijn/haar eigen tempo. Het is aan ons om daarop aan te passen en het kind naar behoren te helpen in zijn/haar eigen ontwikkeling en te steunen waar nodig. Niet alleen de ontwikkeling en vooruitgang van een kind is belangrijk, maar ook zeker de verzorging en liefde die je aan de kinderen geeft.

Lysanne.JPG
Fe.jpg
Rubi
Rubi.JPG
Henriëtte
Henriette.jpg

Hoi!

Mijn naam is Fé Curiël, ik ben 20 jaar oud en woon in Boxtel. In mijn vrije tijd hou ik van sporten en leuke dingen doen met mijn vrienden.

 

Ik heb niveau 4  van de opleiding Maatschappelijke Zorg afgerond en wat jaren stage gelopen en gewerkt op de La-Salle in Boxtel. Daarna was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Zo kwam ik terecht bij kinderopvang onder de pannen.

Ik ben een spontane meid die houdt van spelletjes spelen en actief bezig  zijn.

 

Ik hoop dat de kinderen op de BSO een leuke tijd met mij gaan hebben!

*…dat is een dier met een gat in zijn rug!...* 

Wat een jongetje hierboven omschrijft, is een kameel. Ik had van alles kunnen verwachten maar deze omschrijving had ik destijds niet zien aankomen. Het ventje maakte met één simpele zin mij duidelijk dat er niet slechts één manier is om naar dingen te kijken. Door met zijn ogen te kijken, kwam ik in een andere belevingswereld. 

Mijn wereld is een fusion van stamppot met sambal, rijst en kotelet, gebakken banaan en oliebol, chips en kroepoek. Als 8-jarige vanuit Indonesië naar Nederland gekomen, lagere en middelbare school in resp. Den Bosch en Vught doorlopen. Na mijn middelbare schooltijd op het Maurick College ben ik in Amsterdam gaan studeren. Daarna veelal gaan reizen maar altijd weer terug in het veilige Vught. Na een aantal van jaren als freelance tolk/vertaler gewerkt te hebben volgde een carrière switch en zo kwam ik in de kinderopvang. Maar ook de Oosterse Geneeswijzen bleven mij boeien. Dus naast het werken in de kinderopvang toch ook maar opnieuw in de studieboeken! Wat mij zo fascineert aan de Oosterse Geneeswijzen is het feit dat deze je leert verder te kijken dan de klacht zelf, altijd naar het geheel te kijken en ook de onderliggende oorzaken waar te nemen. Vanuit die grondslag geef ik mijn therapeutische massages. Deze combinatie van werken geeft mij veel voldoening, houdt mij in balans en met beide benen op de grond. Kinderen houden mij scherp en met beide benen op de grond! Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt naar een kleinschalige organisatie waar ik me op de BSO van Onder de Pannen op mijn plek voel, nieuwe uitdagingen vind en samen met collega’s en kinderen nieuwe ervaringen mag opdoen. Kinderen in hun wezen leren kennen en ze zoveel mogelijk laten ervaren om het beste in hunzelf te laten ontdekken. De passie en plezier, de ervaringen en de kennis die ik in de afgelopen 20 jaar in de kinderopvang heb mogen ervaren, geef ik graag door.

Hoi,

Bij deze wil ik me even voorstellen:

Mijn naam is Henriëtte.

Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en woon in Vught.

Ik heb 20 jaar gewerkt als peuterleidster bij peuterspeelzalen Vught op de locatie Hummelhonk. 

Nu een nieuwe uitdaging bij Onder de pannen waar ik veel zin in heb.

Mijn motto is: Spelend Leren, Leren spelen.

Ghislaine
Kim
Jesse
Jesse.jpg
Ghislaine.jpg
image0.jpeg

Hallo,

Ik ben Jesse Matulessy, ik ben 24 jaar oud en ik woon Vught. In 2020 ben ik geslaagd voor de opleiding onderwijsassistent. Daar heb ik drie jaar lang stage gelopen op verschillende basisscholen in Vught.

Ik ben een sociale jongen en ik hoop dat ik ervoor kan zorgen dat alle kinderen het naar hun zin hebben met mij als begeleider op de BSO.

Tot snel!

Even voorstellen...

 

Ik ben Ghislaine Ooteman en ik ben geboren op 17 juli 1997. Ik woon samen met mijn vriend in Vught en in mijn vrije tijd ben ik graag aan het lezen, tekenen en kijk ik graag series en films.
Ik ben afgestudeerd als onderwijs-assistent en ben na mijn studie direct begonnen met werken. Ik heb even als onderwijsassistent en pedagogisch medewerker gewerkt en ben toen drie jaar als klantenservice medewerkster aan de slag gegaan. Na die drie jaar begon het toch wel weer een beetje te kriebelen om met kinderen te werken en zodoende ben ik hier terecht gekomen. Ik hoop een mooie, gezellige en leerzame tijd tegemoet te gaan!

Hallo lieve ouders/ verzorgers,

Ik wil me graag even voorstellen.

Mijn naam is kim den Ouden en ik woon in Helvoirt. Ik ben geboren op 29 juli 2003.

Ik ben in 2019 gestart met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. 

Ik heb bij onder de pannen 1 jaar stage mogen lopen als BOL student. Door deze stage heb ik de kans gekregen om hier te komen werken.

Nu ben ik gewisseld naar de BBL studie (leren en werken).Dit jaar of in de loop van volgend jaar zal ik afstuderen. Wil je nog iets weten of heb je vragen stel ze gerust!

Jolanda
Foto Jolanda.jpg

Hallo Allemaal,

 

Ik wil me graag even voorstellen.

Mijn naam is Jolanda Spoor. Ik ben 56 jaar en sinds september 2022 begonnen met BBL-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4 en ben ik komen werken bij Kinderopvang Onder De Pannen.

Samen met mijn man Cor woon ik in Vught. We hebben samen 4 kinderen en inmiddels 8 kleinkinderen waarvan een aantal ook rondlopen bij Onder De Pannen.

Van oorsprong ben ik kraamverzorgster maar zo’n 17 jaar geleden ben ik gaan werken in een thuiszorgwinkel. Het was voor mij tijd om het roer om te gooien en op zoek te gaan naar werk waarin ik mijn liefde voor kinderen kwijt kan en waarin ik hen een veilige omgeving kan bieden en hen spelenderwijs dingen kan leren.

Kinderopvang Onder De Pannen “waar je net als thuis groot kunt worden” past door zijn kleinschaligheid helemaal bij mijn manier van omgaan met kinderen.

Graag zie ik u in de toekomst allemaal een keer persoonlijk en als er nog vragen zijn dan mag u ze altijd stellen.

Debby
Foto debby.jpg

Hey Hallo,

 

Graag stel ik mijzelf even voor aan jullie.

Mijn naam is Debby Smeets. Tot mijn 20ste heb ik in Vught gewoond, om vervolgens te verhuizen naar Sint Michielsgestel. Ik woon daar samen met mijn man en onze kinderen, Isa (9) en Mees (5). 

 

Inmiddels werk ik al 13 jaar in de kinderopvang en haal hier enorm veel energie uit. Een dag is nooit hetzelfde en dat maakt het leuk.

Ik kijk naar wat de kinderen nodig hebben en speel daar op in. De lach die vervolgens op het gezicht verschijnt, laat mij iedere dag met plezier naar mijn werk gaan.

 

Vanaf december kan je mij tegenkomen bij Kinderopvang Onder de pannen. 

Ik heb er heel veel zin in! 

 

Lieve groetjes,

 

Debby Smeets

Lisanne
Lisanne.jpg

Ik wil me even voorstellen,

Ik ben Lisanne de Kort. Ik woon samen met mijn vriend Martijn en mijn zoontje Daley in Gemonde.

 

Ik heb vroeger een opleiding gedaan voor  Helpende Welzijn niveau 3 op het ROC in Eindhoven. Daarna heb ik een aantal jaar gewerkt als interieurverzorgster.

 

Toen begon het toch weer te kriebelen om met kinderen te gaan werken. Ik heb nu mijn uitdaging gevonden bij Onder de Pannen. Wat ik wil is dat de kinderen een superfijne tijd hebben. 

Groetjes en tot snel Lisanne

bottom of page