Vast team

Veiligheid en vertrouwen vinden wij als kinderopvang erg belangrijk. Daarom werken wij zoveel mogelijk met een vast team.

 

Er is altijd een bekend gezicht op de groep, waardoor je kind met een fijn gevoel komt spelen. Je gaat als ouder/verzorger met een gerust hart naar je werk.

Hieronder stellen wij ons graag aan je voor. Heb je nog vragen? Bel dan met Rob en maak een afspraak. We vertellen heel graag over onze passie voor en visie op goede dagopvang.

Rob
Rob.JPG

Hallo allemaal,

Mijn naam is Rob. Samen met mijn vrouw Susanne en onze (pleeg)kinderen woon ik in Vught. Ik ben de eigenaar van Kinderopvang Onder de Pannen. 

Enkele jaren geleden heb ik vanuit de ijzerhandel de overstap gemaakt naar de kinderopvang die gerund werd door mijn vrouw. Zij heeft ondertussen een nieuwe uitdaging gevonden en ik heb het stokje van haar overgenomen. 

Samen met mijn team dragen wij graag de zorg voor uw kind. 

Mocht u vragen hebben, mijn deur staat altijd open!. 

Chantal
chantal.JPG

Even voorstellen,

Mijn naam is Chantal. Samen met mijn man en onze zoon woon ik in Schijndel. In 2009 ben ik als stagiaire begonnen met mijn stage bij kinderopvang Onder de Pannen.

Na een lange tijd met heel veel plezier en passie op de groep te hebben gewerkt, kreeg ik de kans om me bij Onder de Pannen verder te ontwikkelen als pedagogisch coach, beleidsmedewerker en leidinggevende.

Met heel veel trots mag ik me sinds 2021 voorstellen als manager.

Kinderopvang Onder de Pannen zit in mijn hart en de kinderen staan bij mij op nummer 1. Ik voel me betrokken bij ouders en ons mooie Team.

Mijn deur staat altijd open!  

Pascal
pascal.JPG

Hallo allemaal,

Graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben Pascal Leeuwenstijn en ik woon in Haaren. Sinds 2009 ben ik een vast gezicht bij kinderopvang Onder de pannen. Het verzorgen en helpen ontwikkelen van kinderen is altijd mijn passie geweest. Na 10 jaar op de groep te hebben gestaan heb ik de kans om me verder te ontwikkelen tot planner en assistent leidinggevende met beide handen aangegrepen. De ervaringen die ik op de groep heb opgedaan maken dat ik mijn nieuwe werkzaamheden met veel betrokkenheid uit kan voeren, dit doe ik dan ook met veel liefde en plezier.

Joscha
Joscha1.JPG

Hallo allemaal,

Ik ben Joscha en samen met mijn man Wilbert, onze zoon Fabian (2006) en onze dochter Imme (2007) woon ik in Boxtel.
Sinds februari 2020 werk ik met veel plezier bij Onder de Pannen als administratief medewerker.
Het persoonlijk contact met ouders en een team van betrokken collega's zorgen voor een fijne werksfeer.
Op maandag en donderdag vind je me op kantoor waar ik me bezig houd met allerlei administratieve taken.
Dus heb je een vraag over het aanmelden, je factuur, je contract, of een andere vraag. Stel ze gerust per mail of telefoon. Wij staan klaar om ze te beantwoorden.

Margo
Margo.JPG

Hallo allemaal,

 

Ik ben Margo, woon in Vlijmen samen met mijn man en kindjes Jula & Sam.  

Al vanaf september 2009 ben ik werkzaam bij kinderopvang Onder de Pannen, waar ik al heel wat jaar met alle liefde & plezier voor alle lieve kindjes zorg.

Geen dag is hetzelfde, en geen één dag is saai! Die blije snoetjes maken je dag zoveel leuker!

Samen met Marcella, Kim & Evelien werk ik bij de Bloemetjes.

Suzan
Suzan.JPG

Hallo allemaal, 

Graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben Suzan Vos-Gibbon. Samen met mijn man en 2 dochters Mila (2012) en Nynthe (2019) wonen wij in Sint-Michielsgestel.


In 2010 ben ik als BBL-er bij Onder de Pannen begonnen. Dit beviel zo goed dat ik na mijn opleiding ben blijven werken op de babygroepen. Hier werk ik nog steeds met super veel plezier en krijg ik de kans om mezelf steeds te blijven ontwikkelen.

 In 2018 heb ik de opleiding GPM4 met succes afgerond en nu ben ik werkzaam bij de vlindertjes.

Ik ben gespecialiseerd in babygebaren en geef hiervoor samen met Melissa cursussen aan collega's en ouders. Een hele leuke toevoeging om al veel eerder met de kinderen te kunnen communiceren.

We gaan er een leuke, leerzame en zeker gezellige tijd van maken!

Melissa
Melissa.JPG

Hoi allemaal, 

Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Melissa Mols.  Ik heb mijn hele leven in Vught gewoond, totdat mijn vriend en ik in september 2013 hebben besloten een huis te kopen in zijn woonplaats Gemonde. In November 2020 zijn we de trotse ouders geworden van een zoon. 

In februari 2011 ben ik met superveel plezier stage komen lopen bij ‘Onder de Pannen’. Door deze stage heb ik de kans gekregen hier te komen werken.

Daarna heb ik begin 2018 het diploma GPM4 behaald.

Samen met Suzan ben ik specialist babygebaren, dit houdt in dat ik voor collega's en ouders cursussen mag aanbieden op het gebied van kind- en babygebaren.


Ik werk met heel veel plezier bij verticale groep ‘De Bijtjes’.
Voor vragen mogen jullie altijd naar mij toe komen.

 

Hopelijk tot snel.

Evelien
Remy
evelien.JPG

Hallo,

Ik ben Evelien Pijnenburg en ik ben geboren, getogen en woonachtig in Vught en samen met mijn man Hans de trotse mama van Teun en Kiki.

 

In 2012 heb ik mijn BBL-opleiding (werken en leren) Pedagogisch Werk Kinderopvang afgerond. Daarna ben ik aan het werk gegaan als gastouder bij gezinnen aan huis. Dit werk heb ik 3,5 jaar met veel plezier gedaan. Naast mijn werk als gastouder ben ik in september 2014 begonnen met de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

 

Ik vind het heerlijk om weer aan het werk te gaan in de kinderopvang, waar mijn hart ligt. Ik geniet ervan om met alle kindjes en collega’s  een fijne en veilige omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen.

Hoi allemaal,

Ik ben Remy van de Snepscheut, ik woon samen met mijn vriendin Esmee en dochter Puck (september 2009) in Vught.

Een aantal jaren geleden ben ik al werkzaam geweest in de kinderopvang. Na een aantal jaar pauze heb ik besloten dat ik het werken met kinderen niet kon missen en wilde ik graag weer werken in de kinderopvang.

Ik ben een enthousiaste en energieke jongen en hoop weer een hoop kinderen blij te kunnen maken op de BSO. Samen dingen leren en ondernemen zodat we er met zijn alle een mooie tijd van kunnen maken. Hopelijk tot snel!

 

Groetjes Remy

Foto Remy.jpg
Jaimy
Jaimy.JPG

Hallo allemaal, 


Graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Jaimy Gerbrands - Vink en woonachtig in Vught samen met mijn man en onze kinderen Fez en Isa.
Sinds 2013 ben ik werkzaam in de kinderopvang. In mei 2019 ben ik het team van Onder de Pannen komen versterken. Ik sta op maandag, dinsdag en donderdag op de groep 'de piraatjes'. 

Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust! 

Dian
DSC_0086.JPG

Hallo, graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben Dian hamers, getrouwd met Toine en samen hebben wij 3 volwassen dochters, en ook 4 prachtige kleinkinderen.

Ik werk ondertussen ruim 17 jaar in de kinderopvang en vind het nog altijd geweldig om met die kleintjes bezig te zijn en te zien hoe ze zich ontwikkelen.

 

Omdat ik zelf ook kinderen heb kan ik me heel goed voorstellen hoe belangrijk het is dat je je kindje met een goed gevoel achterlaat, het is tenslotte je kostbaarste bezit.

Met veel plezier zorg ik voor jullie kinderen bij de Rupsjes

Tessa
DSC_0063.JPG

Hoi allemaal,

 

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Tessa Kapteijns en ik  woon in Drunen.

 

Van jongs af aan wist ik dat ik iets met kinderen wilde gaan doen. Daarom ben ik de PABO gaan doen. Daar ben ik in 2017 aan afgestudeerd.

Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, begon het te kriebelen om iets anders te gaan doen. Daarom ben ik in december 2018 bij Onder de Pannen gaan werken.

Ik werk 4 dagen in de week op de peutergroep de Piraten. 

 

Voor vragen mogen jullie altijd naar mij toe komen!
 

Janneke
DSC_0141 (2).JPG

Hallo allemaal!

 

Ik ben Janneke Spoor en woon in Vught samen met mijn vriend en 3 kinderen Saar, Roos en Guus. Mijn PW4 diploma behaalde ik in 2011 en sinds 2017 ben ik een van de vaste gezichten op BSO de Boomhut van Onder de Pannen. Ik geniet dagelijks van alle gezellige gesprekjes, dikke knuffels, activiteiten en alle andere leuke dingen die ik meemaak met de kinderen. Creatief bezig zijn zit in mijn bloed en ook van lekker buiten mee ravotten of een potje stoeien ben ik niet vies. Elke dag proberen we er een feestje van te maken! Als er vragen zijn, stel ze me gerust!

Rosalie
Rosalie.JPG

Hallo ,

 

Mijn naam is Rosalie Maurix,

Woonachtig in Vught samen met onze dochters Laura (“97 ) en Anne (“99 ) en mijn man Stefan .

 

Na ruim 17 jaar voor een grote landelijke kinder opvang organisatie gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe kleinschalige  uitdaging , en ik ben dan ook erg  blij dat ik het team van Onder de Pannen mag komen versterken .

Bij de BSO van basisschool   “de Springplank“  in Vught , waar onze dochters destijds ook op hebben gezeten

 

Naast het werken in de kinderopvang / BSO heb ik nog een grote hobby en dat is het schminken en vermaken van kinderen op feesten en partijen.

Ayse
Ayse.JPG

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ayse en ik woon in 's-Hertogenbosch.


Ik heb de opleiding Pedagogisch Medewerker 3 gevolgd en in 2015 succesvol mijn diploma behaald. Vervolgens ben ik gestart met de opleiding Pedagogisch Medewerker 4. Tijdens mijn opleiding mocht ik stage lopen bij de Kinderopvang Onder de Pannen. Hier heb ik veel mogen leren en veel ervaring opgedaan.

Begin juni 2017 ben ik ook afgestudeerd voor de opleiding Pedagogisch Medewerker 4.


Ik werk 3 a 4 dagen per week bij de babygroepen.

Olga
Olga1.JPG

Ik wil me even voorstellen. Ik ben Olga Boorsma. Ik woon samen met mijn man en mijn kinderen, Lars en Lotte, in Vught. 

Ik ben van beroep leerkracht in het basisonderwijs en na een tijdje pauze begon het toch weer te kriebelen om met kinderen te gaan werken. Ik heb nu mijn uitdaging gevonden op de bso bij Onder de Pannen. 

Ik werk als pm'er en coördinator op dinsdag en donderdag op de bso in basisschool de Springplank met ontzettend veel plezier. 

Wat ik wil is dat de kinderen een super fijne tijd hebben op de bso en waar ze in een veilige en uitdagende omgeving, waar aandacht is voor elk kind, zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen, leren, ondernemen en uitgedaagd worden. En natuurlijk kunnen ontspannen na een schooldag. 

Verder vind ik een open en eerlijke  communicatie met ouders erg belangrijk. En wil ik er ook voor jullie zijn, zodat jullie met een  vertrouwd gevoel jullie kinderen bij ons brengen. 

Dit is waar ik voor sta en ik ga daar voor de volle 100% voor!!! 

Heb je vragen of wil je iets weten, kom dan gerust naar me toe. 

Marissa
Marissa.JPG

Hoi ouders en verzorgers,

Ik ben Marissa en ik woon samen met mijn man Bowie en onze prachtige zoon Dean (augustus 2020) in Den Bosch. In juli 2017 heb ik met trots mijn HBO diploma Sociaal Pedagogisch Hulpverlening in ontvangst genomen. In 2013 was ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker. Naast mijn stage-ervaringen in de kinderopvang wilde ik graag ervaring op doen met jonge kinderen en gezinnen die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben in onder andere de opvoeding. Ik ben blij dat ik na mijn afstuderen bij ‘Onder de Pannen’ mijn passie kan volgen: werken met kinderen. Op dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik te vinden bij de Rupsjes.

Als er vragen zijn stel ze gerust en graag tot ziens! 

Chaima
Chaima.JPG

Hallo allemaal,


Graag wil ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Chaima Bouras en kom uit Boxtel.

In 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding SPW 4. Daarvoor heb ik het diploma SPW3 behaald en heb ik stage mogen lopen bij Onder de Pannen.

Sinds het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam bij Onder de pannen. Ik kijk er naar uit om er samen met de kinderen een leuke tijd van te maken.

Birgitte
birgit2.JPG

Hallo allemaal,

Mijn naam is Birgitte Sijsenaar - Wesly. Samen met mijn man en dochter Linde (nov 2019) woon ik in Sint-Michielsgestel.
Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest als gastouder aan huis, vind ik het leuk weer terug op de groep te staan. Het mooiste vind ik de kinderen in hun eigen tempo zien groeien en bloeien in hun ontwikkeling.
Ik ben werkzaam bij de Rupsjes.
Naast het werken op de groep run ik met veel plezier mijn bedrijf in (slaap)ondersteuning met essentiële oliën en (kinder)accessoires. 

Tamara2.JPG
Tamara

Hallo allemaal,  

 

Ik ben Tamara Caarls  26 jaar en woonachtig in vught. 
Ik werk al een aantal jaar als educatief medewerker dans en theater en geef ik dans en musical lessen aan kinderen van 2 tot 21 jaar. Ondanks dat ik hier nog steeds veel plezier aan beleef, besloot ik me om te scholen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden.  

Vanaf april 2020 werk ik met veel plezier bij 'Onder de pannen'. Ik kijk er elke dag naar uit om samen met mijn collega's een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin uw kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. 

Marcella
image2.jpeg

Beste ouders/verzorgers 
Mijn naam is Marcella Beukman. Ik ben 24 jaar oud en kom uit Oisterwijk. Sinds vorig jaar woon ik samen met mijn vriend in       ‘s Hertogenbosch. 

In Juni 2016 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerkster kinderopvang niveau 4 behaald. Ik werk nu ruim drie jaar met heel veel plezier in de kinderopvang. Ik heb zowel als gastouder aan huis én als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang gewerkt. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken. Ik vind het mooi om kinderen te stimuleren zich sociaal-emotioneel, lichamelijk en cognitief te ontwikkelen en daarbij te kijken naar de unieke eigenschappen en talenten van kinderen.

Ik kijk er naar uit om met u(w) kind(eren) een gezellige en leerzame tijd van te maken. Tot ziens bij onder de pannen!
 

Hoi, mijn naam is Sanne, 25 jaar oud. Ik ben geboren in Cromvoirt waar mijn vader als melkveehouder een boerderij runt. Nu woon ik samen met mijn oudste zus in Vlijmen.

Na mijn opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4 ben ik met veel plezier aan het werk gegaan in de kinderopvang. In mijn vrije tijd ga ik graag een rondje hardlopen, houd ik van koken, eten en lekkere wijn. 

Ik vind het leuk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Werken met kinderen vind ik heel gezellig en geen dag is hetzelfde. Mijn belangrijkste taak vind ik er voor zorgen dat jullie kinderen zich veilig voelen en een fijne dag hebben. 

Per 1 november ben ik werkzaam bij Kinderdagverblijf Onder de Pannen. Als jullie vragen hebben, kom gerust naar mij toe. 

 

Sanne
image1.jpeg
Lysanne

Hallo allemaal,

Ik ben Lysanne IJpelaar, ik ben geboren op 30 oktober 1996 en woonachtig in Haaren.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport en leuke dingen doen met vrienden. Ik geef daarnaast boksles aan volwassenen en boks zelf ook. Ik doe regelmatig mee aan amateurwedstrijden.

Ik heb mijn opleidingen pedagogisch medewerker niveau 3 en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 beiden behaald. Daarnaast ook enige cursussen gedaan m.b.t. baby’s en peuters. Ik heb veel ervaring in de kinderopvang.

Bij Onder de pannen heerst een gezellige en collegiale sfeer., het is erg fijn hier te mogen werken.

Wat ik erg belangrijk vind is dat ouders en kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij ons. Het is belangrijk dat ouders en ook de kinderen tevreden zijn en dat de ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan.

Een goede communicatie hebben met de kinderen en ouders vind ik erg fijn, zodat zij zich gehoord voelen. Het is natuurlijk hun kind wat jij voor een deel opvoedt en daarom is het belangrijk dat het kind in goede handen is.

Ik vind dat ieder kind zich mag en moet kunnen ontwikkelen op zijn/haar eigen manier en niveau. Niet ieder kind is hetzelfde. Elk kind is uniek en ontwikkelt zich naar zijn/haar eigen tempo. Het is aan ons om daarop aan te passen en het kind naar behoren te helpen in zijn/haar eigen ontwikkeling en te steunen waar nodig. Niet alleen de ontwikkeling en vooruitgang van een kind is belangrijk, maar ook zeker de verzorging en liefde die je aan de kinderen geeft

20210216_075532.jpg
Henriëtte
_DSC0008.jpg

Hoi,

Bij deze wil ik me even voorstellen:

Mijn naam is Henriëtte.

Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en woon in Vught.

Ik heb 20 jaar gewerkt als peuterleidster bij peuterspeelzalen Vught op de locatie Hummelhonk. 

Nu een nieuwe uitdaging bij Onder de pannen waar ik veel zin in heb.

Mijn motto is: Spelend Leren, Leren spelen.

Ninie
_DSC0004.jpg

Graag wil ik me voorstellen;

Ik ben Ninie Lips, 65 jaar, getrouwd,

3 kinderen, 6 kleinkinderen en ik woon in Sint Michielsgestel. Ik werk met veel plezier al ruim 30 jaar bij de peuterspeelzalen in Vught en wil dit graag voortzetten bij Onder de pannen. Ik werk 3 dagen bij Ducky Duck (in de Lichtstraat) en 2 dagen bij Hummelhonk (in de Springplank). Ik vind het fantastisch om te zien hoe peuters, ieder op zijn eigen manier, zich ontwikkelen tot kleuters, die klaar zijn om naar de basisschool te gaan. Het is fijn om daar een steentje aan bij te dragen!

Verder heb ik heel wat hobby's: vooral buiten zijn, wandelen, fietsen en kamperen, maar ook knutsel ik graag en vind het zalig om voor vrienden een etentje te bereiden.

Graag tot ziens!

Danielle
Danielle.png
image0.jpeg
Kim
Jesse

Hallo,

Ik ben Jesse Matulessy, ik ben 24 jaar oud en ik woon Vught. In 2020 ben ik geslaagd voor de opleiding onderwijsassistent. Daar heb ik drie jaar lang stage gelopen op verschillende basisscholen in Vught.

Ik ben een sociale jongen en ik hoop dat ik ervoor kan zorgen dat alle kinderen het naar hun zin hebben met mij als begeleider op de BSO.

Tot snel!

Hoi allemaal! 

 

Mijn naam is Daniëlle van Asseldonk, geboren 4 augustus 1996 en sinds 2019 woonachtig in Vught samen met mijn vriend. In 2015 heb ik mijn diploma Onderwijsassistent gehaald en in 2019 mijn diploma Gespecialiseerd medewerker jeugdzorg. Hierna ben ik, met veel plezier, gaan werken in de kinderopvang.  

 

In mijn vrije tijd vind ik het enorm leuk om de mooiste taarten te bakken, gezellig met vrienden te genieten van een lekkere borrelplank of te ontspannen met een goede film of serie.

 

Jullie zullen mij bij de baby's, peuters en de BSO tegenkomen aangezien ik bij Onder de Pannen als Flexmedewerker werkzaam ben. Ik kijk er naar uit om samen met jullie kindjes nieuwe dingen te leren en mooie avonturen te maken!  

Hallo lieve ouders/ verzorgers,

Ik wil me graag even voorstellen.

Mijn naam is kim den Ouden en ik woon in Helvoirt. Ik ben geboren op 29 juli 2003.

Ik ben in 2019 gestart met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. 

Ik heb bij onder de pannen 1 jaar stage mogen lopen als BOL student. Door deze stage heb ik de kans gekregen om hier te komen werken.

Nu ben ik gewisseld naar de BBL studie (leren en werken).Dit jaar of in de loop van volgend jaar zal ik afstuderen. Wil je nog iets weten of heb je vragen stel ze gerust!