Vast team

Veiligheid en vertrouwen vinden wij als kinderopvang erg belangrijk. Daarom werken wij zoveel mogelijk met een vast team.

 

Er is altijd een bekend gezicht op de groep, waardoor je kind met een fijn gevoel komt spelen. Je gaat als ouder/verzorger met een gerust hart naar je werk.

Hieronder stellen wij ons graag aan je voor. Heb je nog vragen? Bel dan met Rob en maak een afspraak. We vertellen heel graag over onze passie voor en visie op goede dagopvang.

Rob

Hallo allemaal,

Mijn naam is Rob. Samen met mijn vrouw Susanne en onze (pleeg)kinderen woon ik in Vught. Ik ben de eigenaar van Kinderopvang Onder de Pannen. 

Enkele jaren geleden heb ik vanuit de ijzerhandel de overstap gemaakt naar de kinderopvang die gerund werd door mijn vrouw. Zij heeft ondertussen een nieuwe uitdaging gevonden en ik heb het stokje van haar overgenomen. 

Samen met mijn team dragen wij graag de zorg voor uw kind. 

Mocht u vragen hebben, mijn deur staat altijd open!. 

Chantal

Hallo,

Bij deze wil ik me even voorstellen. 
Mijn naam is Chantal. Samen met mijn vriend en onze zoon Daan (juli 2018) woon ik in Schijndel. In 2010 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch werk, kinderopvang, versie BBL (leren en werken tegelijk) afgerond. Daarna heb ik in 2018 de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd en afgerond. Ik werk drie dagen in de de week op kantoor bij kinderopvang Onder de Pannen. Daarnaast ben ik een opleiding aan het volgen voor beleidsmedewerker en pedagogisch coach, zodat ik kwaliteit van onze opvang nog beter kan maken.
Voor vragen kunnen jullie altijd bij mij terecht.

Pascal

Hallo allemaal,

 

Graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben Pascal en ik woon in Haaren. Ik heb in 2010 mijn diploma SPW kinderopvang behaald.

In september 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.

Ik werk sinds juli 2009 met heel veel plezier bij Kinderopvang Onder de Pannen. 

Na 10 jaar met heel veel liefde en plezier op de groep gewerkt te hebben, ben ik sinds kort begonnen aan een nieuwe uitdaging en ben ik 4 dagen op kantoor te vinden.

Joscha
Margo
Clair

Hallo allemaal,


Ik ben Margo en ik woon samen met mijn man en onze dochter Jula (mei 2018) in Vlijmen.

Sinds september 2009 werk ik bij Kinderopvang Onder de Pannen.

Begin 2018 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald.


Van kleins af aan was het voor mij al duidelijk dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Het is en blijft zo bijzonder om alle kindjes te zien groeien en ontwikkelen, ieder op hun eigen manier.

Met heel veel plezier werk ik op babygroep de Bloemetjes.

Hallo allemaal!

Ik ben Clair en ik ben pedagogisch medewerker bij “Onder de Pannen”.
Ik woon samen met mijn dochter Nova (maart 2010) en zoon Tobias (juni 2012) in Vught.

Sinds 2006 werk ik in de kinderopvang. Toen ik door Susanne gevraagd werd haar team te komen versterken, heb ik daar niet erg lang over na hoeven denken.

In september 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.

Ik ben op maandag, dinsdag en woensdag te vinden bij  onze verticale groep "de Bijtjes".

Hallo allemaal,

Ik ben Joscha en samen met mijn man Wilbert, onze zoon Fabian (2006) en onze dochter Imme (2007) woon ik in Boxtel.
Sinds februari 2020 werk ik met veel plezier bij 'Onder de Pannen' als administratief medewerker.
Het persoonlijk contact met ouders en een team van betrokken collega's zorgen voor een fijne werksfeer.
Op dinsdag en donderdag vind je me op kantoor waar ik me bezig houd met allerlei administratieve taken.
Dus heb je een vraag over het aanmelden, je factuur, je contract, of een andere vraag. Stel ze gerust per mail of telefoon. Wij staan klaar om ze te beantwoorden.

Caroline
Suzan

Hallo allemaal, 

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Suzan Gibbon, ben 29 jaar en woon samen met mijn dochtertjes Mila (Juli 2012) en Nynthe (jan 2019) en man in Sint Michielsgestel.


In 2010 ben ik als BBL-er bij Onder de Pannen begonnen. In 2018 heb ik de opleiding GPM4 met succes afgerond en nu ben ik werkzaam bij de bloemtjes.

Ik ben gespecialiseerd in babygebaren en geef hiervoor samen met Melissa cursussen aan collega's en ouders.

We gaan er een leuke, leerzame en zeker gezellige tijd van maken!

Chrystel

Hallo allemaal,

Graag wil ik mezelf even voorstellen aan jullie. Mijn naam is Chrystel Goossens-Denkers, ik ben getrouwd met Pascal en samen hebben wij een zoon Joey (jan. 2012) en een dochtertje Djessy (april 2013)
 
Mijn opleidingen zijn SPW3, Verzorgende 3 en verpleegkundige handelingen.
Momenteel ben ik al enkele jaren werkzaam bij Onder de Pannen. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin en hoop hier nog vele jaren met veel plezier te mogen werken.

Ik ben Caroline, 57 jaar, ik heb twee zonen en woon met mijn man in Vught. 

Ik hou veel van de natuur, van insecten en dieren! Wandelen en fietsen doe ik dan ook graag! 

Vele jaren ben ik als pedagogisch medewerkster werkzaam geweest in de kinderopvang, waar ik altijd met heel veel liefde en plezier gezorgd heb voor baby's en peuters. 

Na al die jaren wilde ik graag mijn horizon verbreden en ben ik twee jaar op verschillende zorginstellingen werkzaam geweest met blinde, slechtziende en dementerende ouderen. Iets totaal anders, een hele nieuwe ervaring maar ook zo liefdevol! 

Toch ligt mijn hart meer bij kinderen! Werken met de kleintjes op de dagopvang blijft geweldig en met de kinderen op de BSO een leuke, mooie en weer nieuwe ervaring! 

Melissa

Hoi allemaal, 

Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Melissa Mols.  Ik heb mijn hele leven in Vught gewoond, totdat mijn vriend en ik in september 2013 hebben besloten een huis te kopen in zijn woonplaats Gemonde.

In februari 2011 ben ik met superveel plezier stage komen lopen bij ‘Onder de Pannen’. Door deze stage heb ik de kans gekregen hier te komen werken.

Daarna heb ik begin 2018 het diploma GPM4 behaald.

Samen met Suzan ben ik specialist babygebaren, dit houdt in dat ik voor collega's en ouders cursussen mag aanbieden op het gebied van kind- en babygebaren.


Ik werk met heel veel plezier bij peutergroep ‘De Rupsjes’.
Voor vragen mogen jullie altijd naar mij toe komen.

 

hopelijk tot snel.

Evelien
Remy

Hallo,

Ik ben Evelien Pijnenburg en ik ben geboren, getogen en woonachtig in Vught en samen met mijn man Hans de trotse mama van Teun (juli 2018)

 

In 2012 heb ik mijn BBL-opleiding (werken en leren) Pedagogisch Werk Kinderopvang afgerond. Daarna ben ik aan het werk gegaan als gastouder bij gezinnen aan huis. Dit werk heb ik 3,5 jaar met veel plezier gedaan. Naast mijn werk als gastouder ben ik in september 2014 begonnen met de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

 

Ik vind het heerlijk om weer aan het werk te gaan in de kinderopvang, waar mijn hart ligt. Ik geniet ervan om met alle kindjes en collega’s  een fijne en veilige omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen.

Hoi allemaal,

Ik ben Remy van de Snepscheut, ik woon samen met mijn vriendin Esmee en dochter Puck (september 2009) in Vught.

Een aantal jaren geleden ben ik al werkzaam geweest in de kinderopvang. Na een aantal jaar pauze heb ik besloten dat ik het werken met kinderen niet kon missen en wilde ik graag weer werken in de kinderopvang.

Ik ben een enthousiaste en energieke jongen en hoop weer een hoop kinderen blij te kunnen maken op de BSO. Samen dingen leren en ondernemen zodat we er met zijn alle een mooie tijd van kunnen maken. Hopelijk tot snel!

 

Groetjes Remy

Jaimy

Hallo allemaal, 


Graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Jaimy Gerbrands - Vink en woonachtig in Vught samen met mijn man en zoontje Fez.  (Nov. 2018)
Sinds 2013 ben ik werkzaam in de kinderopvang. In mei 2019 ben ik het team van Onder de Pannen komen versterken. Jullie zullen mij op alle groepen tegenkomen.  
Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust!  

Dian

Hallo, graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben Dian hamers, getrouwd met Toine en samen hebben wij 3 volwassen dochters, en ook 4 prachtige kleinkinderen.

Ik werk ondertussen ruim 17 jaar in de kinderopvang en vind het nog altijd geweldig om met die kleintjes bezig te zijn en te zien hoe ze zich ontwikkelen.

 

Omdat ik zelf ook kinderen heb kan ik me heel goed voorstellen hoe belangrijk het is dat je je kindje met een goed gevoel achterlaat, het is tenslotte je kostbaarste bezit.

Met veel plezier zorg ik voor jullie kinderen bij de Rupsjes

Tessa

Hoi allemaal,

 

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Tessa Kapteijns en ik  woon in Drunen.

 

Van jongs af aan wist ik dat ik iets met kinderen wilde gaan doen. Daarom ben ik de PABO gaan doen. Daar ben ik 2,5 jaar geleden aan afgestudeerd. Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, begint het te kriebelen om iets anders te gaan doen. Daarom kom ik nu werken op de BSO en daarnaast ook op de dagopvang. Ik ben hier 4 dagen in de week aanwezig. Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen!

Ik hoop jullie snel te zien!

Janneke

Hoi hoi!

 

Bij deze wil ik me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Janneke Spoor en woon in Vught. Samen met mijn vriend Frank hebben wij 2 prachtige dochters; Saar (2014) en Roos (2016) en een zoon Guus (2019)

In 2011 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker niveau 4 behaald. Na een tijdje niet in de kinderopvang gewerkt te hebben, ben ik ontzettend blij dat ik nu weer kan doen wat ik zo leuk vind; werken met kinderen.

Wat ben ik blij en trots dat ik het leuke team van Onder de Pannen mag komen versterken! Ik heb heel veel zin om alle kinderen te leren kennen en bij te dragen aan de leuke tijd die zij beleven op de dagopvang en BSO. We gaan een fijne tijd tegemoet samen!

 

Wil je iets weten of heb je vragen, stel ze me gerust!

Rosalie

Hallo ,

 

Mijn naam is Rosalie Maurix,

Woonachtig in Vught samen met onze dochters Laura (“97 ) en Anne (“99 ) en mijn man Stefan .

 

Na ruim 17 jaar voor een grote landelijke kinder opvang organisatie gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe kleinschalige  uitdaging , en ik ben dan ook erg  blij dat ik het team van Onder de Pannen mag komen versterken .

Bij de BSO van basisschool   “de Springplank“  in Vught , waar onze dochters destijds ook op hebben gezeten

 

Naast het werken in de kinderopvang / BSO heb ik nog een grote hobby en dat is het schminken en vermaken van kinderen op feesten en partijen.

Ayse

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ayse en ik woon in 's-Hertogenbosch.


Ik heb de opleiding Pedagogisch Medewerker 3 gevolgd en in 2015 succesvol mijn diploma behaald. Vervolgens ben ik gestart met de opleiding Pedagogisch Medewerker 4. Tijdens mijn opleiding mocht ik stage lopen bij de Kinderopvang Onder de Pannen. Hier heb ik veel mogen leren en veel ervaring opgedaan.

Begin juni 2017 ben ik ook afgestudeerd voor de opleiding Pedagogisch Medewerker 4.


Ik werk 3 a 4 dagen per week bij de babygroepen.

Olga

Hallo allemaal,

 

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Olga Boorsma. Samen met mijn man heb ik twee kinderen: een zoon Lars en dochter Lotte.

We zijn woonachtig in Vught.

 

Ik werk op de dinsdag en donderdag middag als BSO medewerker. Daarnaast ben ik ook af en toe te vinden op de dagopvang. Hier heb ik ontzettend veel zin in! Ik hoop jullie persoonlijk snel te zien op de BSO. 

Eveline

Hallo iedereen,

Bij deze wil ik me voorstellen aan jullie.

Mijn naam is Eveline Hofmans.

Ik ben de trotse mama van 4 prachtige kinderen. De jongste, Mila, speelt ook gezellig bij Onder de Pannen.

In 2017 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Sindsdien werk ik bij Onder de Pannen als medewerker bij de BSO en dagopvang.

Marissa

Hoi ouders en verzorgers,

Mijn naam is Marissa en ik woon samen met mijn man in Den Bosch. Juli 2017 heb ik met trots mijn HBO diploma Sociaal Pedagogisch Hulpverlening in ontvangst genomen. In 2013 was ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker. Naast mijn stage-ervaringen in de kinderopvang wilde ik graag ervaring op doen met kinderen die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben. Zo heb ik afgelopen jaren veel geleerd tijdens mijn stages bij OKC De Elzengaard en het Multidisciplinair Kinderdagverblijf Maashorst. Ik ben blij dat ik na mijn afstuderen bij ‘Onder de Pannen’ mijn passie kan volgen: werken met kinderen. 

Chaima

Hallo allemaal,


Graag wil ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Chaima Bouras en kom uit Boxtel.

In 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding SPW 4. Daarvoor heb ik het diploma SPW3 behaald en heb ik stage mogen lopen bij Onder de Pannen.

Sinds het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam bij Onder de pannen. Ik kijk er naar uit om er samen met de kinderen een leuke tijd van te maken.

Birgitte

Hallo allemaal,

Mijn naam is Birgitte Sijsenaar - Wesly, samen met mijn man en dochter Linde (nov 2019) woon ik in Sint-Michielsgestel.
Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest als gastouder aan huis, vind ik het leuk weer terug op de groep te staan.
Het mooiste vind ik de kinderen zien groeien en bloeien in hun ontwikkeling.
Voor nu kun je me vinden bij de Bloemetjes, ter vervanging van Margo.
Naast het werken op de groep run ik met veel plezier een bedrijfje in oa schminken.

Tamara

Hallo allemaal,  

 

Ik ben Tamara Caarls  26 jaar en woonachtig in vught. 
Ik werk al een aantal jaar als educatief medewerker dans en theater en geef ik dans en musical lessen aan kinderen van 2 tot 21 jaar. Ondanks dat ik hier nog steeds veel plezier aan beleef, besloot ik me om te scholen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden.  

Vanaf april 2020 werk ik met veel plezier bij 'Onder de pannen'. Ik kijk er elke dag naar uit om samen met mijn collega's een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin uw kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. 

Marcella

Beste ouders/verzorgers 
Mijn naam is Marcella Beukman. Ik ben 24 jaar oud en kom uit Oisterwijk. Sinds vorig jaar woon ik samen met mijn vriend in       ‘s Hertogenbosch. 

In Juni 2016 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerkster kinderopvang niveau 4 behaald. Ik werk nu ruim drie jaar met heel veel plezier in de kinderopvang. Ik heb zowel als gastouder aan huis én als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang gewerkt. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken. Ik vind het mooi om kinderen te stimuleren zich sociaal-emotioneel, lichamelijk en cognitief te ontwikkelen en daarbij te kijken naar de unieke eigenschappen en talenten van kinderen.

Ik kijk er naar uit om met u(w) kind(eren) een gezellige en leerzame tijd van te maken. Tot ziens bij onder de pannen!
 

Hoi, mijn naam is Sanne, 25 jaar oud. Ik ben geboren in Cromvoirt waar mijn vader als melkveehouder een boerderij runt. Nu woon ik samen met mijn oudste zus in Vlijmen.

Na mijn opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4 ben ik met veel plezier aan het werk gegaan in de kinderopvang. In mijn vrije tijd ga ik graag een rondje hardlopen, houd ik van koken, eten en lekkere wijn. 

Ik vind het leuk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Werken met kinderen vind ik heel gezellig en geen dag is hetzelfde. Mijn belangrijkste taak vind ik er voor zorgen dat jullie kinderen zich veilig voelen en een fijne dag hebben. 

Per 1 november ben ik werkzaam bij Kinderdagverblijf Onder de Pannen. Als jullie vragen hebben, kom gerust naar mij toe. 

 

Hoi,

Bij deze wil ik me even voorstellen:

Mijn naam is Henriëtte                                                                                                                        Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en woon in Vught.                                                                 Ik heb 20 jaar gewerkt als peuterleidster bij peuterspeelzalen Vught op de locatie Hummelhonk.                                                                                                                                      Nu een nieuwe uitdaging bij Onder de pannen waar ik veel zin in heb.

Mijn motto is: Spelend Leren, Leren spelen.

Sanne
Henriëtte
Ninie

Graag wil ik me voorstellen;

Ik ben Ninie Lips, 65 jaar, getrouwd,

3 kinderen, 6 kleinkinderen en ik woon in Sint Michielsgestel. Ik werk met veel plezier al ruim 30 jaar bij de peuterspeelzalen in Vught en wil dit graag voortzetten bij Onder de pannen. Ik werk 3 dagen bij Ducky Duck (in de Lichtstraat) en 2 dagen bij Hummelhonk (in de Springplank). Ik vind het fantastisch om te zien hoe peuters, ieder op zijn eigen manier, zich ontwikkelen tot kleuters, die klaar zijn om naar de basisschool te gaan. Het is fijn om daar een steentje aan bij te dragen!

Verder heb ik heel wat hobby's: vooral buiten zijn, wandelen, fietsen en kamperen, maar ook knutsel ik graag en vind het zalig om voor vrienden een etentje te bereiden.

Graag tot ziens!

Anne-Marie

Ik ben Anne-Marie, echtgenote van Wim, moeder van Wendy en Dennis en trotse oma van Anne.

Na mijn HBO opleiding sociaal cultureel werk ben ik 8 jaar met veel enthousiasme werkzaam geweest als groepsleidster in een kindertehuis. Hier heb ik gewerkt in een verticale leefgroep van 4- jarigen tot 21-jarigen.

Na de geboorte van mijn kinderen ben ik 6 jaar thuis geweest, waarna het toch weer begon te kriebelen om aan het werk te gaan.

Zo ben ik bij de Stichting Peuterspeelzalen Vught terecht gekomen en hier werk ik sinds 23 jaar met heel veel plezier met peuters tussen de 2 en 4 jaar. De peuterleeftijd vind ik een prachtige periode. Er is zoveel ontwikkeling en het geeft heel veel voldoening om peuters te zien groeien van tweejarigen die de veiligheid die je kan bieden, nog heel hard nodig hebben tot stoere 4 jarigen die de stap zetten naar groep 1 van het basisonderwijs.

Naast het werken met peuters heb ik nog andere hobby’s. Ik ben graag buiten, wandel veel met onze hond Noortje, tuinier vaak en graag en ik houd van bergwandelen. Op rustige momenten kan ik genieten van een mooi boek.

Mijn nieuwste hobby is twee dagen in de week oppassen (en genieten!) bij onze kleindochter Anne.

Tot ziens!

© 2023 by Little Tots Preschool.

Proudly created with Wix.com