top of page

Per 1 januari 2021 heeft Onder de Pannen een deel van het Peuterwerk van Stichting Peuterspeelzalen Vught overgenomen. Wij zijn erg blij dat wij het mooie werk van de Stichting in de Peuterspeelzalen Het Hummelhonk en Ducky Duck mogen voortzetten.

Dé kans om spelend te leren

Onze speciale dank gaat uit naar Joske Jansen, die zich als directeur van de stichting tientallen jaren lang inspande om élk Vughts kind in de leeftijd van 2 tot 4 jaar de kans te geven om al spelend te leren. Joske zei altijd: “ Kinderen hoef je niet te leren hoe ze moeten leren, dat gaat namelijk helemaal vanzelf. Je kunt ze wel een beetje helpen. Dat doe je thuis en dat doet straks ook de basisschool.” Wij zijn het daar helemaal mee eens en gaan er alles aan doen om dit gedachtengoed levend te houden in onze gemeente!

Peuter aanmelden

Is jouw kind bijna 2 jaar? Meld het dan aan bij de Peuterspeelzaal onder de Pannen. Dan kan het zodra het 2 jaar is geworden wekelijks enkele ochtenden naar een van onze peuterspeelzalen komen om te spelen én al spelend te leren. Gezellig samen met andere peuters, of met een van de pedagogisch peuterleidsters die je kind graag helpen ontdekken wat het allemaal kan op taal- en rekengebied.

Voorschoolse educatie

Terwijl je kind helemaal opgaat in het thema van dat moment krijgt het via doordachte programma’s telkens een stukje onderwijs aangeboden. Wij werken hiervoor met de programma’s: Startblokken, de woordenschat van Marianne Verhallen én de rekenroutines van Fontys: Fydes. Dankzij deze programma’s is de overgang naar het basisonderwijs straks een stuk makkelijker. En dat is fijn, want zo krijgt je kind de beste start die het zich maar kan wensen.

Bel of kom langs!

Wil je meer horen over onze passie voor het vak en onze visie op het spelend leren en leren spelen van peuters? Bel ons dan voor een afspraak op 06-10181030


N.b. De overige speelzalen van Stichting Peuterspeelzalen Vught vallen sinds 1 januari 2021 onder de verantwoordelijkheid van Partou. Heeft u daar vragen over? Dan verwijzen wij u naar de website van deze organisatie.

bottom of page