top of page

Jonge moedergroep / mama café Vught

[endif]--

Hallo jonge moeders uit Vught,

Waarom een jonge moedergroep in Vught? Vanuit verschillende signalen is het duidelijk geworden dat er best een aantal jonge moeders zijn, zowel alleenstaand als in een relatie, die behoefte hebben aan meer sociaal contact met andere jonge moeders. Het is een laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen/delen.

Wat gaan we doen? * Elkaar leren kennen * Informatie uitwisselen * Elkaar steunen En wie weet kunnen er in de toekomst ook wel activiteiten ondernomen worden. Alle ideeën zijn welkom en bespreekbaar! Voor wie is de groep bedoeld? Voor alle jonge moeders die al moeder zijn of in verwachting zijn van hun 1ste kindje. De kinderen zijn ook welkom!

Waar en wanneer? De groep start op woensdag 9 mei om 08:30 en het zal (voorlopig) om de week plaatsvinden!

Kinderopvang Onder de Pannen Van Sasse van Ysselstraat 2 5262HV Vught.

Voor contact: Inge Peters Email: ice-peters@hotmail.com Telefoon: 06-10329343

![endif]--

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page